Hírlevél
Köszönjük!
Sikeres feliratkozás.

Szeretné, ha mindig frissen értesülne a családi értékek biztonságával kapcsolatos hírekről, újdonságokról? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Hogyan szólíthatjuk?:*
E-mail:*
Otthonvédelem

Megbízható riasztó rendszer és lakásriasztó kommunikátor

Milyen szempontokat érdemes mérlegelni riasztó rendszer és lakásriasztó kommunikátor
választása előtt?


Egyre több ember keresi a biztonságot ebben a mai világban, ahol a betörések száma és a bűnözés egyre nagyobb méreteket ölt. A riasztók iránti igény növekedésével a kínálat is egyre szélesebb, ezért fontos tudni, hogy milyen szempontokat mérlegeljünk akkor, ha megbízható riasztó rendszerre, vagy gondosan megtervezett lakásriasztó kommunikátorra van szükségünk.

Tudom, hogy Önnek a családja és az értékei a legféltettebb kincsei, ezért egy ilyen komoly döntés meghozatala előtt szeretne minden érvet és ellenérvet feltérképezni, amely befolyásolhatja a riasztó beszerzésével kapcsolatos döntését.

Elég bekapcsolni a tévét, rádiót vagy a számítógépet, máris ezer csatornán keresztül láthatjuk, hogy a világ roppant veszélyes hely. A bűnözők egyre bátrabban és szervezettebben lopnak, hiszen a jogi hézagokat kihasználhatják. Ki ne hallott volna olyan hírt a tévében, amikor egy dörzsölt bűnözőt megmentett a börtöntől egy sztárügyvéd?

Ilyen világban nagy hiba lenne a jogállam nyújtotta feltételekre alapozni a biztonságunkat.

5 nyomós érv a valós idejű lakásriasztó kommunikátor mellett

  1. Szeretteit biztonságban akarja tudni

  2. A lakásában könnyen mozdítható értékek vannak (készpénz, ékszer, kocsikulcs)

  3. A házában százezreket érő szórakoztatóelektronikai eszközöket tart

  4. Üzlethelyiséget működtet

  5. Volt már betörés áldozata korábban

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy inkább előre gondolkodik, mint utólag bánkódik, akkor a legjobb helyen jár. Egy mérnökien megtervezett riasztórendszerrel és egy professzionális kommunikátorral Ön biztonságban tudhatja családját és vagyonát is. Nem kell hónapokig küzdenie a biztosítótársaságával, és megmenekülhet egy – akár évekig húzódó – bírósági pertől is.

Ha Önnek már van riasztója, vagy most tervezi annak beszerelését, akkor feltétlenül tudnia kell arról, hogy milyen plusz kényelmi funkciókat tud nyújtani egy átjelző berendezés, ami a riasztóval kommunikál.

A kommunikátorral támogatott riasztó 100%-os megoldást nyújt, mert így a riasztó már nem csak helyben jelez. További előnye, hogy nem iktathatják ki a hangjelző vezeték elvágásával.
A kommunikátor lehetővé teszi a távfelügyeleti beavatkozást. Akár a mobiljára is megkapja a riasztást, ha úgy dönt, hogy nem vesz igénybe távfelügyeleti szolgáltatást.

Miért tökéletes választás az Alarm lakásriasztó kommunikátor?

Az Alarm egy olyan távfelügyeleti átjelző, mely megbízható jeleket küld a távfelügyeleti központba. A MABISZ által bevizsgált és hitelesített termék bármilyen betörésvédelmi rendszerhez illeszthető, így villámgyors megoldást kínál, ha célunk a betörések megakadályozása. Ez a kétirányú kommunikációs eszköz nem végez trehány munkát: addig küldi az információt, míg nem kap vissza jelet a fogadásáról.

A maximális biztonság érdekében a GPRS kommunikátor a riasztó rendszerekhez kapcsolva akár 2 SIM kártyával is használható. Ez azt jelenti, hogy akár két különböző szolgáltatóval is kapcsolatban állhatunk. Ez némiképp emeli ugyan a költségeket, de cserébe leszorítható a betörések kockázata.

Illusztrált termékismertetőnket a képre kattintva tekintheti meg nagyobb méretben.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, és kollégánk hamarosan felkeresi Önt, hogy személyre szabott megoldással biztosítsuk értékei védelmét!

 

Név*:
E-mail*:
Telefon*:
Üzenet: