Hírlevél
Köszönjük!
Sikeres feliratkozás.

Szeretné, ha mindig frissen értesülne a családi értékek biztonságával kapcsolatos hírekről, újdonságokról? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Hogyan szólíthatjuk?:*
E-mail:*
Járműkövetés

Miért a Navigátor az ideális távfelügyeleti rendszer a járművekhez?

A Navigátor egy olyan járműfelügyeleti berendezés, amely maximalizálja a vagyonvédelem és a távfelügyelet által elérhető biztonsági szintet.

Amennyiben Ön vezet, akkor vélhetően sokat gondolkodott már azon, hogy miként tudhatná biztonságban drágán vásárolt autóját. Vajon hány család életét keserítik meg az autólopások? Elkeserítő érzés lehet, amikor reggel a kocsinak csak a hűlt helyét találjuk a parkolóban...

Pedig az alkatrészárak emelkedésével egyre szaporodnak a kocsilopások. Ma már az sem ritka eset, ha egy idősebb autót lopnak el alkatrésznek. Egy ellopott autó pedig ezer problémát szül. Mivel menjünk dolgozni? Hogyan fogjuk a gyerekeket óvodába, iskolába, különórára fuvarozni az amúgy is sűrű napirendünkben?

És akkor még nem is beszéltünk a családi vállalkozásokról...

3 járműtípus, ahol milliós károktól mentheti meg családi vállalokozását
a Navigátor távfelügyeleti rendszere

  •     Személygépkocsi
  •     Tehergépkocsi
  •     Munka- és haszongépek

Ma már vannak olyan járművekre fejlesztett távfelügyeleti rendszerek, melyek a családok minden igényét kiszolgálják. Léteznek olyan műholdas járműfelügyeleti berendezések, melyek egyetlen készülékben képesek védelmi és azonosítási feladatok távoli ellenőrzését támogatni. A korszerű távfelügyeleti megoldások járművédelmi szolgáltatásának hasznos kiegészítője az RFID olvasó, mely azon túl, hogy megkönnyíti a sofőr beazonosítását, még számos előnyt nyújt. Többek között arra is van lehetőség, hogy szétválasszuk, hogy ki, mikor, és milyen célból vezette az autót.

7 érv a Navigátor távfelügyeleti rendszer mellett

  1. GPS alapú járműkövetést biztosít
  2. Szétválaszthatóak a magán- és szolgálati utak
  3. Továbbítja a tachográf adatokat
  4. Folyamatos üzemanyagszint mérést tesz lehetővé
  5. Képes kimutatni és szétválasztani az ütemidő, állásidő és a menetidő adatait
  6. Segítségével megoldható a távoli gépjármű blokkolás
  7. Az ajtónyitást érzékelő szenzorok jeleit is érzékeli

Vannak olyan családok is, ahol azt vallják, hogy az ördög a részletekben rejtőzik. Ha Önök is olyan egyedi igényeket fogalmaztak meg az autók biztonságával kapcsolatban, amelyeket eddig senki nem tudott kiszolgálni, akkor most nézzünk néhány finomságot.

A Navigátor távfelügyeleti rendszerhez olyan érzékelők kapcsolhatók, melyek segítségével mindent tudunk az adott járműről. Ilyen lehet a billentést vagy ajtónyitást érzékelő szenzorok ellenőrzése. Hozzá illeszthetőek az autóriasztó, az immobilizer, a tachográf. Megoldható, hogy a rakodótér hőmérsékletét figyelő hőmérőkkel kössük össze a rendszert. Az üzemanyag mennyiségét mérő szondák és átfolyásmérők a vezetők minden kérdésére választ adhatnak. A Navigátor a gyújtást, a fordulatszámot, és az üzemanyagfogyást is képes a gépjárműből érkező jelek alapján értelmezni. Az már csak hab a tortán, hogy a készüléket a gépkocsi nehezen hozzáférhető rejtett részeibe szerelik be, így ezeket szinte lehetetlen megtalálni.

Illusztrált termékismertetőnket a képre kattintva tekintheti meg nagyobb méretben.

Tudjon meg többet a Navigátor távfelügyeleti rendszerről!

Ahány család, annyi fontos szempont, amit mérlegelni kell a járművekre kidolgozott távfelügyeleti rendszer kiválasztásakor. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kollégánk hamarosan felkeresi Önt, hogy biztosítsuk autói védelmét!

Név*:
E-mail*:
Telefon*:
Üzenet: