Hírlevél
Köszönjük!
Sikeres feliratkozás.

Szeretné, ha mindig frissen értesülne a családi értékek biztonságával kapcsolatos hírekről, újdonságokról? Iratkozzon fel értesítőnkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Hogyan szólíthatjuk?:*
E-mail:*
Személyfelügyelet

Ön is sokat aggódik gyermeke biztonságáért, de az állandó gyermekfelügyeletet túlzásnak gondolja?

Állandó személyfelügyeletre van szüksége, hogy idős vagy beteg szeretteit megóvja a váratlan helyzetek rejtette veszélyektől?

Természetes, hogy a nap minden szakában óvni szeretné gyermekét, hozzátartozóit, hiszen minden szülő így érez. Azonban a 24 órás gyermekfelügyelet vagy a folyamatos személyfelügyelet a legtöbbünk számára megoldhatatlan. Ha azonban mégis mindig vigyázni szeretne csemetéjére, vagy beteg, esetleg idős rokonára, a magyar fejlesztésű szoftver megoldás a problémájára.

Android Helper nyomkövető alkalmazás, a profi és láthatatlan személy- és gyermekfelügyelet

Az Android Helper egy könnyedén telepíthető, Android mobiltelefonokra kifejlesztett nyomkövető alkalmazás, amelynek előnyös funkcióitól akkor is nyugodt lehet, ha gyermeke éppen a barátaival játszik. Nincs többé szükség állandó gyermekfelügyeletre, hiszen az Android Helper némán teszi a dolgát. Természetesen a bébiszitter feladatait nem tudja ellátni, de sok más hasznos dologban segíti Önt és gyermekét.

2 funkció, ami a modern személyfelügyeletben elengedhetetlen

Android Helper nyomkövetőKönnyen elérhető vészgomb

Ha gyermeke veszélyben érzi magát, csak pár másodpercig nyomva kell tartania a HELP! gombot a mobiltelefon kijelzőjén. A készülék ekkor elküldi Önnek, hogy gyermeke az adott pillanatban hol tartózkodik. A koordináták segítségével Ön pontosan tudni fogja, merre van gyermeke, ráadásul drága gyermekfelügyeletre sem kellett költenie.

Minden percben tudhatja, merre jár gyermeke

Ha állandóan biztonságban szeretné tudni csemetéjét, az Android Helper nagy segítségére szolgál majd. A GPS-alapú nyomkövető helyzetmeghatározásnak köszönhetően Ön minden percben pontosan tudni fogja, merre jár gyermeke, így kizárt, hogy elveszítse szem elől.

Nem csak gyermekfelügyeletre használható ez a praktikus nyomkövető és személyfelügyeleti alkalmazás?

Android Helper nyomkövető alkalmazásA szoftvert ugyan elsősorban gyermekek védelmére fejlesztettük ki, azonban nagyon jól használható idősek és beteg hozzátartozók védelmére, és hatékony segítséget nyújthat a családon belüli erőszak visszaszorításában is.

Illusztrált termékismertetőnket a képre kattintva tekintheti meg nagyobb méretben.

3 kiváló indok az Android Helper mellett

  1.     Könnyen és gyorsan telepíthető Android rendszerű telefonokra.
  2.     Használatát bárki könnyedén megtanulhatja, akár gyermekek vagy idősek is.
  3.     A riasztás gomb segítségével hozzátartozója bármikor jelezhet Önnek.

Szeretne még többet megtudni az Android Helper nyomkövető alkalmazásról?
Most azonnal kipróbálná a 21. századi gyermekfelügyeleti módszert?

Keresse munkatársainkat a bővebb felvilágosításért:

Név*:
E-mail*:
Telefon*:
Üzenet: